logo F1zpravy.czF1online.sk

Jak přišel Norris ke zranění? Pil z rozbité sklenice, prozradil Martin Garrix

Lando Norris
© X/McLaren
Matúš Pavlík
Matúš Pavlík12. 5. 2024

Carlos Sainz absolvoval operaci slepého střeva a vyhrál následující závod v Austrálii, Lando Norris si v Amsterdamu poranil nos a vyhrál následující závod v Miami. Zdá se tedy, že cesta ke zdolání Maxe Verstappena vede přes nějaký druh lékařského ošetření. Záběry zraněného Landa Norrise působily jako poněkud šokující, ale jeho dobrý známý Martin Garrix vysvětlil, že nešlo o nic vážného.

Mezi Čínou a Miami měli piloti a týmy volný víkend, který mnozí využili a vydali se za odpočinkem či zábavou. Mezi nimi byl i Lando Norris, který se nejprve objevil na videích z divoké párty na lodi v Amsterdamu, následně obletěli svět záběry britského závodníka s obvazem na tváři.

Nešlo o nic vážného, i když leukoplast zdobil Landovu tvář i v Miami. Jak k incidentu došlo, vysvětlil také očitý svědek, známý DJ a dobrý přítel pilota McLarenu Martin Garrix. „Nebylo to tak šílené, jak si to všichni představovali,“ řekl Virgin Radio Dubai. „Na lodi, kde jsme se celou dobu bavili, byla rozbitá sklenice. Napil se z ní a její rozbitá horní část mu způsobila malou ránu na nose.“

„To místo však hodně krvácelo. Všichni si mysleli, že jsem mu zlomil nos nebo něco podobného, ale tak to vůbec nebylo. Dali jsme mu obvazy na nos a okamžitě vypadal jako mumie. Někdo to vyfotil a ta fotka se stala virální. Viděl to celý svět a všichni si mysleli, že to bylo něco šíleně vážného. Šlo však jen o drobný škrábanec,“ vysvětlil Garrix.

Po příchodu do Miami vysvětlil tuto epizodku i sám Lando. Zatímco ve čtvrtek z toho byl velký příběh, v neděli večer ho připomínal jen drobný leukoplast na nose vítěze. I když ten označil za svůj možný talisman Donalda Trumpa, po zkušenostech Carlose Sainze můžeme namítnout, že štěstí mu ve skutečnosti přinesl ten leukoplast.

„Byl to dobrý den. Vzal jsem s sebou mnoho svých přátel a měli jsme pěkný víkend. Hned druhý den ráno jsem letěl rovnou do Miami. Užil jsem si dny volna, což je při mém nabitém programu vždy příjemné,“ zavzpomínal Norris na víkend v Amsterdamu.“

„Jen jsem se trochu pořezal o sklo. Trochu hloupé zranění a vypadá to horší, než ve skutečnosti je. Všichni si mysleli, že došlo k něčemu strašnému, ale já jsem se jen trochu pořezal. Byl bych rád, kdybych měl lepší historku, ale nemám,“ řekl Lando, který se prý za nic nestydí.

„Byl to jen pěkný den s přáteli. Pokud můžu strávit pár dní s kamarády, tak si to rád užiji. Nemám se za co stydět. Lidé z toho dělali velkou věc. Jen jsem se trochu pořezal, to je všechno. Dnes už se nedá před ničím skrýt, ne že bych se to snažil skrývat,“ dodal Norris.

Související zprávy

Diskuze