logo F1zpravy.czF1online.sk

Alpine se v Belgii promění na Deadpoola a Wolverina

Lakovanie Alpine
© X/Alpine
Matúš Pavlík
Matúš Pavlík24. 7. 2024

Tým Alpine v Belgii kompletně změní své barvy. Speciální lakování francouzského týmu je v tomto případě skutečně speciální, i když mu nadále dominuje černá, do které tým oděl svůj monopost A524, aby ušetřil váhu. V tomto případě nám to však nevadí, protože černá se k superhrdinům jako Deadpool či Wolverine dokonale hodí.

Alpine bude v Belgii propagovat nový film Deadpool & Wolverine, ve kterém hraje hlavní roli jeden z akcionářů týmu Ryan Reynolds. Lakování tohoto týmu si vzhledem k dominanci holého karbonu nezískalo mnoho příznivců, ale tento nový design vypadá rozhodně odvážně a dramaticky – na rozdíl od původního lakování.

Alpine byl v minulosti známý spíše korporátním uspořádáním. Jak se na velkou automobilku patří, bláznivé nápady zůstávají skryté v hlavách PR manažerů. I když růžové lakování na počest titulního sponzora BWT bylo a stále je součástí Alpinu, jde o velmi seriózní podnik s velmi seriózním partnerem.

Premiéra filmu Deadpool & Wolverine s Ryanem Reynoldsem se však musela náležitě oslavit. Nepatří k němu jen speciální lakování, ale tým odhalí i speciální kombinézy a Pierre Gasly s Estebanem Oconem mají do Belgie připravené i speciální helmy – Ocon po Deadpoolovi a Gasly po vzoru Wolverina.

Předchozí fotografieAktuální fotografieNásledující fotografie
X/Alpine 1/5
X/Alpine
X/Alpine
X/Alpine
X/Alpine
X/Alpine

Související zprávy

Diskuze