logo F1zpravy.czF1online.sk

Jos Verstappen poslal další vzkaz Hornerovi: Už přestaňte s těmi hloupými kecy

Jos Verstappen
© Getty Images/RB Content Pool
Matúš Pavlík
Matúš Pavlíkdnes 01:35

Teď už to můžeme říci úplně na rovinu, Jos Verstappen a Christian Horner se nemají v oblibě. Otec trojnásobného mistra světa budil letos nemálo pozornosti svými vyjádřeními na adresu šéfa Red Bullu a také veřejným koketováním s Totem Wolffem. Abychom na to náhodou nezapomněli, Jos Verstappen se nám opět připomněl.

Shodou okolností hraje roli v této epizodě příběhu o nenávisti Hornera a Verstappena staršího testovací pilot Red Bullu Sébastien Buemi. Švýcarský závodník a bývalý jezdec Toro Rosso nadále pracuje pro tým a mnohdy je to právě on, kdo v noci z pátku na sobotu jezdí celou noc na simulátoru a s využitím dat z pátečních tréninků hledá lepší nastavení.

Čestnou zmínku mu adresoval šéf Red Bullu Christian Horner i během víkendu v Singapuru, kdy Švýcarovi připsal nemalé zásluhy za zlepšení monopostu před sobotní kvalifikací. „Vypil spoustu Red Bullů, aby vydržel a pokračoval,“ řekl s úsměvem šéf stáje z Milton Keynes.

„Sehrál důležitou roli, stejně jako celý tým, všichni pracovali tvrdě celý den a celou noc. Výhodou je, že během nadcházející třítýdenní přestávky nemusíme zavřít továrnu. Bude to rušné období,“ konstatoval Horner.

Napohled nevinné vyjádření, které však – z nějakého důvodu – hodně podráždilo nervy otci Maxe Verstappena. Ten dal na internetu najevo, co si o tom myslí – a vlastně i co si myslí o Hornerovi –, když poslal do světa jen šest slov: „Už přestaňte s těmi hloupými kecy,“ prohlásil Jos, kterého cituje PlanetF1.com.

Více toho „Jos the Boss“ neřekl, ale už jen z této krátké reakce je jasné, že v jejich vztahu nedošlo k žádnému zlepšení a Verstappen starší to rád všem připomněl. Možná to nebude trvat dlouho a opět se nám připomene.

Související zprávy

Diskuze