logo F1zpravy.czF1online.sk

Charlesi Leclercovi na tiskové konferenci vyklouzlo slovíčko „f*ck“

dnes 08:23

Charlesi Leclercovi na tiskové konferenci vyklouzlo slovíčko „f*ck“

„Chytil jsem přetáčivý smyk, který jsem zvládl, pak jsem chytil přetáčivý smyk z druhé strany a říkám si: Kruci! Naštěstí…“ vysvětloval Leclerc, když si uvědomil, co právě řekl. „Ach, ne! Ne! Nechci se přidat k Maxovi!“

Další rychlé zprávy

dnes 08:24

Po závodě nejprve Zak Brown narušil týmovou fotku Ferrari, načež mu to Carlos Sainz později vrátil a oplatil McLarenu.

dnes 08:23

Christian Horner nebyl spokojen s tím, jak se Liam Lawson zachoval k Sergiu Pérezovi. Po závodě si ho proto zavolal na kobereček.

dnes 08:23

Max Verstappen loni táhl sérii deseti vítězství v řadě. Letos táhne sérii deseti závodů bez vítězství.

dnes 08:23

Carlos Sainz se už v této sezóně ani matematicky nemůže stát mistrem světa. Do konce sezóny může nasbírat maximálně 360 bodů, ale Max Verstappen jich má už teď 362.

dnes 08:22

Komisaři upravili verdikt v případě souboje Maxe Verstappena a Landa Norrise ve čtvrté zatáčce. Nejprve rozhodli, že Nizozemec si zasloužil pouze desetisekundový trest, ale následně mu k tomu přidali i dva trestné body.

Na kontě má nyní šest trestných bodů.

dnes 08:22

Závodník Billy Monger, který v roce 2017 přišel o obě končetiny po nehodě v Donnington Parku, prolomil rekord Ironmana na mistrovství světa na Havaji.

Neuvěřitelných 226 kilometrů (3,9 km plavání, 180 km na kole a 42 km běhu) zvládl za 14 hodin, 23 minut a 56 sekund, čímž o dvě hodiny vylepšil dosavadní rekord v kategorii závodníků se dvěma amputovanými končetinami.

Jeho původním cílem bylo vejít se do 17hodinového limitu.

včera 10:21

Frédéric Vasseur po kvalifikaci: „Loni jsme byli dobří v kvalifikacích, letos jsme dobří v závodě. V příští sezóně budeme v obou!“

včera 10:21

Lando Norris byl v kvalifikaci nejsilnější ve druhém sektoru, ale první a poslední třetinu tratě ovládl Carlos Sainz.

včera 10:20

Podle bývalé strategičky Aston Martinu Bernie Collinsové se v padoku šeptá, že Haas si dělá zálusk na pátou příčku Aston Martinu v konstruktérském šampionátu. Získat více bodů než britský tým zřejmě nebude problém, ale dokáže jich získat o 48 víc?

včera 10:20

Lewisi Hamiltonovi kvalifikace nevyšla. Když spatřil, že ve třetím sektoru dostal smyk, Wolff si takto zanadával.

Toto reacting to lewis hamilton's W14 sliding in Q3
byu/SuperPop9521 informula1

včera 10:20

Charles Leclerc se po dojezdu v Q3 takto zlobil sám na sebe.

Charles Reacting to his lap: Charles: SHIT. SHIT. SHIT. FUCKING SHIT LAP. FUCKING SHIT LAP

včera 10:20

Klesající (nebo ve skutečnosti rostoucí?) kvalifikační posloupnost Carlose Sainze v mexických kvalifikacích: 11, 10, 9, 8, 7, 6, 5, 2, 1.

Španěl se v Mexiku vždy kvalifikuje lépe než před rokem a i když vynechal pozice 4 a 3, fanoušci Ferrari mu to jistě prominou.

26. října 2024, 02:09

Mercedes ještě v průběhu druhého tréninku potvrdil, že George Russella propustili ze zdravotnického střediska a vrátil se do garáže týmu.

26. října 2024, 02:06

Pohled na zničený monopost George Russella.

25. října 2024, 23:52

Technický problém Maxe Verstappena v prvním tréninku nebyl vážný. Problémy způsobila netěsnost sacího potrubí turbodmychadla a výměna proběhla rychle a hladce. Horší bylo poškození podlahy. To, podobně jako v případě Antonelliho, způsobil nějaký záhadný úlomek, který na trať spadl z mostu. Ten na daném místě slouží jako přechod nad tratí.