logo F1zpravy.czF1online.sk

Lewisovi gratuluje jeho máma

7. července 2024, 18:19

Lewisovi Hamiltonovi v parc fermé negratuloval jen jeho táta, ale i máma.

Další rychlé zprávy

dnes 11:10

Pohár konstruktérů v Mistrovství světa ve vytrvalostních závodech je nesmírně vyrovnaný. První Porsche a druhou Toyotu dělí jen čtyři body, náskok japonské automobilky na třetí Ferrari je třináct bodů.

[OT] Extremely close title fight in WEC with 3 races to go
byu/Joseki100 informula1

dnes 11:06

Pěkný pohled na upravenou první zatáčku v Monze. Její tvar se prý nezměnil, ale nově je mnohem širší a snadněji se tam vejde více monopostů vedle sebe.

[Piergiuseppe Donadoni] The works continue at Monza, Prima Variante is completed. The kerbs are in the same position but the track was widened to avoid some contacts of the past. The underpasses are in the final stages of costruction too.
byu/Joseki100 informula1

dnes 11:02

Pilot McLarenu ve Formuli E Sam Bird převezl po Silverstone herečku Emilii Clarke.

včera 19:25

Co nás čeká na Hungaroringu? Horké počasí s teplotami nad 30 stupňů a možností odpoledních bouřek. Na jejich předpovědi je však ještě příliš brzy.

Víme však, že Pirelli avizuje víkend s využitím maximálního přítlaku. Míra zatížení pneumatik a brzd dostala známku 3/5. Asfalt by měl nabízet poměrně málo gripu (2/5). Požadavky na dobrou trakci jsou relativně vysoké (4/5), stejně jako zlepšování podmínek na trati díky pogumování.

Italský dodavatel do Budapešti přinese nejměkčí pneumatiky ze své nabídky.

včera 19:24

Max Verstappen a Daniel Ricciardo v neděli nechyběli v Goodwoodu, dnes se rozhodli zahrát si padel v Monaku.

včera 19:24

Charles Leclerc s přítelkyní a Pierrem Gasly si o víkendu zašli na koncert Taylor Swift.

včera 12:49

Audi oznámilo prvního oficiálního partnera před příchodem do Formule 1. Maziva pro jeho pohonnou jednotku bude dodávat společnost bp prostřednictvím značky Castrol.

včera 12:48

Pokud se Landovi Norrisovi tento víkend podaří dostat na pódium, bude si muset dávat větší pozor než loni. Opět se totiž budou rozdávat drahé porcelánové trofeje.

Instagram/Hungaroring
včera 12:48

Angličanům to na evropském fotbalovém šampionátu nevyšlo. Lando Norris je přišel podpořit do hlediště, ale z vítězství se těšili španělští fanoušci.

V Berlíně byl také George Russell.

včera 12:48

Robin Räikkönen v neděli vyhrál motokárový závod ve Franciacortě. O víkendu přišel Räikkönenovy pozdravit i bývalý šéf Ferrari Maurizio Arrivabene a Robinův kmotr Gino Rosato, který ve Ferrari na začátku loňského roku skončil na pozici PR manažera.

14. července 2024, 11:54

Sergio Pérez v Goodwoodu osedlal Ford Supervan 4.2.

14. července 2024, 11:54

Adrian Newey na Festivalu rychlosti v Goodwoodu jezdí v mistrovském Ferrari 312 Nikiho Laudy. „Jezdit v Nikiho starém autě, jeho mistrovském monopostu, je něco velmi výjimečného. Nikiho jsem dost dobře znal, takže je to něco výjimečného sedět v něm, v přesně téže sedačce a uvažovat, co asi zažíval a jak se na to všechno před startem připravoval.“

14. července 2024, 11:54

Pokud vám dnes chybí akce na trati, může vás potěšit alespoň LIVE stream z Festivalu rychlosti v Goodwoodu.

14. července 2024, 11:54

Sergio Pérez je ze čtveřice top týmů jediným jezdcem, který v této sezóně neodjel ani jedno kolo v čele závodu.

Nejvíce jich má Max Verstappen (443) před Charlesem Leclercem (82) a Landem Norrisem (77). Lewisu Hamiltonovi za zisk prvního vítězství stačilo odjet v čele jen 15 kol.

14. července 2024, 11:54

Jak vypadá podlaha Red Bullu RB17? O přítlak se budou starat díky přísavnému efektu tyto dva obrovské kanály.

12. července 2024, 13:27

Tento souboj mezi Sebastianem Vettelem a Lewisem Hamiltonem z juniorských dob ve Formuli 3 jste už viděli? Dvojice si to rozdala na vodě a byla z toho krásná bitva.

Další zprávy