logo F1zpravy.czF1online.sk

Red Bull představil speciální lakování na britskou GP

3. července 2024, 10:03

Red Bull představil speciální lakování na britskou GP.

Další rychlé zprávy

dnes 19:06

Ferrari jezdilo v obou trénincích s odlišnými balíčky. Podle italských novinářů nasadil Charles Leclerc nový monopost, zatímco Carlos Sainz jezdil se specifikací z Imoly. Nové auto je obtížněji ovladatelné, ale zdá se, že je přece jen rychlejší. Tým by prý mohl pokračovat se dvěma odlišnými auty po zbytek víkendu

dnes 19:03

Detailní fotografie nového Haasu pohladí oko milovníků techniky a aerodynamiky.

dnes 19:01

Po skončení druhého tréninku jezdil v Silverstonu Jenson Button s Williamsem FW22, ve kterém v roce 2000 začínal svou formulovou kariéru. A ten zvuk!

dnes 18:57

Porovnání nejrychlejších sektorových časů. Jak vidíme, Ferrari přímo krvácí v prostředním sektoru, kterému dominují rychlé zatáčky.

dnes 18:55

Počáteční porovnání závodního tempa hovoří ve prospěch Landa Norrise. Druhé nejlepší časy dosahoval v průměru Max Verstappen.

dnes 16:43

Podle informací německého magazínu Auto Motor und Sport nemá Sergio Pérez vyhráno ani s novou smlouvou. Jezdecký trh se prý může dočkat dalšího zemětřesení a Mexičan může ztratit své místo. Hlavním kandidátem na sedačku po boku Maxe Verstappena je prý Daniel Ricciardo.

dnes 16:40

Hadjar a Stroll dostali za incidenty v prvním tréninku upozornění, jejich týmy pokuty.

dnes 15:42

Charles Leclerc jezdí v Silverstone se speciální helmou. Ta je připomínkou jeho prvního vítězství ve formulových kategoriích. 5. července 2014 vyhrál závod Formuly Renault 2.0.

dnes 15:40

V Silverstone natáčí také tým APXGP. Filmaři již oznámili, že nový film ponese název ‘F1’.

dnes 15:38

Tým Haas přivezl do Silverstone rozsáhlá vylepšení. Inženýři připravili nové bočnice, kryt motoru a kompletně přepracovali podlahu.

dnes 15:37

Will Buxton pro F1 TV: „Red Bull provedl pár změn, zejména v oblasti podlahy a okrajů podlahy. Tým však trvá na tom, že vylepšení jsou drobná a jde jen o detaily.“

Podle nizozemského novináře Erika van Harena však v Milton Keynes pracují naplno, aby připravili rozsáhlejší vylepšení do Maďarska.

dnes 15:33

Hodiny Júkiho Cunody v prvním volném tréninku.

dnes 15:12

Nový film Brada Pitta bude mít název jednoduše: F1. Kromě toho používá ochrannou známku samotné Formule 1. Premiéra bude příští léto.

dnes 15:10

Po prvním tréninku tu máme dvě vyšetřování. Komisaři si předvolali Lance Strolla a Isacka Hadjara. První jmenovaný omezil Charlesa Leclerca, druhý Landa Norrise.

dnes 13:00

Pierre Gasly tvrdí, že je to on, kdo jezdí s těžším šasi a bude ho mít i v Silverstone. „Poslední dva víkendy měl Esteban lehčí auto. Šasi jsme si vyměnili po Kanadě, což byl i původní plán. Budeme si ho nadále střídat.“

dnes 12:57

Oscar Piastri přiznal, že Sergio Pérez se svou formou může pomoci McLarenu k Poháru konstruktérů. „Určitě to pomůže našemu úsilí. Max je na to sám. Když máte vpředu dvě auta proti jednomu, otevírá to možnosti a vždy je to dobré pro bodový zisk.“

Další zprávy