logo F1zpravy.czF1online.sk

V prvním tréninku se místo Sargeanta představí Colapinto

1. července 2024, 16:45

Williams oznámil, že v prvním pátečním tréninku na VC Velké Británie nasadí argentinského jezdce F2 Franca Colapinta, který v letošním ročníku juniorského šampionátu obsadil tři pódia a momentálně je na páté příčce průběžného pořadí.

V kokpitu nahradí Logana Sargeanta.

Další rychlé zprávy

včera 12:14

Italský novinář Piergiuseppe Donadoni: “Po dohodě s Cardilem a Cowellem očekává Aston Martin odpověď od Neweyho tento týden. Pokud jde o Sainze, v následujících hodinách se uskuteční důležité rozhovory s Briatorem v Monte Carlu. Haas potvrdí Olivera Bearmana ve čtvrtek.”

včera 12:05

Sebastian Vettel dnes slaví 37. narozeniny!

včera 12:02

Isack Hadjar odjede v Silverstonu první volný trénink. Zasedne do kokpitu Sergia Péreze.

včera 11:22

Před námi je poslední soutěžní víkend aktuální závodní trojičky, ale ani po VC Velké Británie nezůstaneme „hladovět“! Čeká nás top akce letošního léta: Do Bratislavy na EisKing TOUR zavítá Günther Steiner!

Fanoušci F1 se setkají v neděli 14. července v 15:00 v bratislavské Peugeot Aréně (bývalá NTC aréna).

Prodej vstupenek běží na eisking.tv.

včera 10:03

Red Bull představil speciální lakování na britskou GP.

včera 00:49

Tým Red Bull dnes představí speciální lakování na britskou GP v Silverstone. Na internetu se už objevily obrázky, ale nic není oficiální.

Most likely RBR livery. They held a fan competition for the Silverstone livery and this was the only one with red on it (they are teasing this on social media)
byu/musicallunatic informula1

včera 00:46

Novinář Tom Clarkson: “Manažer Daniela Ricciarda mi řekl, že nedostali od Red Bullu žádnou zprávu, že by měl urychleně zlepšit své výkony.”

včera 00:43

Novinář Ben Hunt popisuje náladu Landa Norrise po skončení závodu v Rakousku. “Norris zůstával klidný, jako kdyby byl z oceli, když nahlas cumlal lízátko a procházel si zprávy na mobilu. Nebyl to zbitý muž, který by se litoval za svou chybu, ale někdo úplně jiný plný duševní síly.”

[Ben Hunt] (Autosport): “Norris was calm but there was a steeliness about him and as he sucked hard on the sweet and flicked through the messages on his phone; this was not a beaten man ruing his error but someone different, oozing with mental fortitude.”
byu/Celebrating2theMax informula1

včera 00:38

Valtteri Bottas odhalil program zápasů hokejového klubu Montreal Canadiens v nové sezóně.

včera 00:36

Portál Motorsport.com tvrdí, že Mercedes bude mít od příští sezóny nového oficiálního dodavatele oblečení. Stane se jím společnost Adidas.

2. července 2024, 17:13

Reportér BBC Andrew Benson už tradičně odpovídal na fanouškovské otázky po GP Rakouska. Jeden z nich se zeptal, zda by Esteban Ocon mohl skončit v Mercedesu. Známý reportér odpověděl: “Ne. Ocon má čistě manažerský vztah s vedením Mercedesu, ale jako o pilotovi týmu se o něm neuvažuje už deset let. Mercedes má jasno: buď přiláká Verstappena, nebo bude v příštím roce po boku George Russella mladý Andrea Kimi Antonelli. Ocon zřejmě zamíří do Haasu, Sauberu/Audi nebo Williamsu. Jako první se však zřejmě musí rozhodnout Sainz, až po něm se spustí přestupové domino. Valtteri Bottas má také šanci na sedačku v těchto týmech – stejně tak v Alpine.”

2. července 2024, 17:05

Helmut Marko pro německý BILD: “Liamovi Lawsonovi něco nabídneme, závodní sedačku.”

2. července 2024, 17:03

Jack Doohan odjede první volný trénink v Silverstone. V kokpitu nahradí Pierra Gaslyho.

2. července 2024, 11:52

Po vyjádřeních Helmuta Marka se v Rakousku ve velkém diskutovalo o budoucnosti Daniela Ricciarda, kterého by prý už po letní přestávce mohl nahradit Liam Lawson. Reportér F1 TV Lawrence Barretto však má jiné informace. „Podle mých zdrojů není Ricciardo pod tlakem a hrozbou, že ztratí své místo uprostřed sezóny. Dostane čas, aby dokázal, že umí být konzistentně rychlý.“

2. července 2024, 11:45

Williams představil na svůj domácí závodspeciální lakování. Dominuje mu britská vlajka, kterou tvoří jména 1005 zaměstnanců týmu.

2. července 2024, 10:03

Portál F1.com informuje, že Alpine přivedl další cenné posily na své technické oddělení. Michael Broadhurst se stal hlavním aerodynamikem, Vin Dhanani šéfem pro výkonnost monopostu a Jacopo Fantoni zástupcem šéfinženýra.

Další zprávy